Www.somaliunit.com :: view topic – love inside of u, you can’t share!

Related Post

Hallo,

Ik had een vraag wat doe je als je iemand wilt (al een hele tijd) maar je kan het niet kwijt.

Het verhaal:

Ik had hem 5 jaar geleden ontmoet en het was meteen: WAT EEN LEUKE GAST. We kregen wat en het duurde 5 maanden. Daarna ging het uit omdat we beiden vonden dat er niks meer was.

We bleven wel vrienden, het soort vrienden die elkaar altijd gedag zeide op aroosen en feesten. We konden ook altijd lachen en praten zonder schaamte of verlegen te zijn.

Daarna begon het na 2 jaar weer met afspreken want we konden het goed vinden met elkaar. We had a good time.

mijn gevoelens kwamen terug en waren zelfs nog een stuk sterker. Maar we hadden het zo leuk dat ik besloot niks te zeggen.

Daarna zagen we elkaar weer wat minder door dat we zo druk waren maar we were still friends

Het jaar daarna hadden we weer een tijd dat we elkaar vaak zagen en het weer klikte. Ik kwam er achter dat hij een vriendin in het buitenland had. Dus besloot ik hem wel te zien maar afstand te nemen. Maar toch zag ikd at hij ook wat voor mij voelde. Op een gegeven moment hield ik het niet meer en omdat het zo goed ging tussen ons besloot ik het te zeggen.

BIG mistake, hij snapte het wel en voelde ook wat maar zijn vriendin was erg belangrijk voor hem. En ik om 1 of andere reden niet.

We hebben toen een hele tijd geen contact gehad en uit eindelijk maakte ik de stap weer in zijn leven te zijn als vriedin.

I just couldn’t let him go, want hij heeft zo een goeie invloed op mij en we voelen ons goed bij elkaar. En dacht als hij maar gelukkig is, ook al is dat met zijn vriendin.

Maar omdat er die aantrekkingskracht tussen ons is zien we elkaar nu vaak en kussen we ook.

Heb dit aan niemand verteld, niet aan my friends (want die vinden dat het over moet zijn en denken dat we friends zijn).

Wat kan je doen?
_________________

***http://web.archive.org/web/20050830043651/http%3A%2F%2Fwww.somaliunit.com%3A80%2Fmodules%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Fp%3D10176%26amp***

Leave a Comment